未分类题

听力原文: Israel and the PLO. after six days of intensive negotiations, meet again later today for what they say they hope will be the final initiating of an agreement on extending Palestinian self-rule in the West Bank. The two sides had been optimistic about reaching agreement yesterday. But last-minute hitches arose over the timetable for releasing thousands of prisoners and arrangements for the redeployment of Israeli troops. The BBC Jerusalem correspondent says it appears the two sides have made progress on one of the most difficult issues of all -- the future of Hebron, the only town in the West Bank where there is a community of Jewish settlers.
The 6-day negotiations between the PLO and Israel are mainly about______
A.the extension of Palestinian self-rule
B.the establishment of Jewish settlement
C.the arrangement of PLO troops
D.the reconstruction of Hebron

A.The
B.the
C.the
D.the
E.the

【参考答案】

A
解析:有关细节内容的测试题。根据文中的第一句话,不难得出答案为A。